Učinite svoje vjenčanje magičnim uz naše specijalne efekte za vjenčanje.

Uveličajte jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu prekrasnim specijlnim efektima za vjenčanje. Specijalni efekti idealan su način naglašavanja određenog trenutka u protokolu svadbene svečanosti poput ulaska mladenaca, plesanja prvog svadbenog plesa ili bacanja buketa. Za sve specijalne efekte koristimo isključivo uređaje i tekućine europskih proizvođača kako bismo osigurali da sve protekne sigurno i u najboljem redu.

Ples po oblacima (podna magla)

Jedinstveni doživljaj „Plesa po oblacima“ .Uz pomoć specijalnih profesionalnih mašina za proizvodnju podne magle moguće je napraviti pravi oblak po kome mladenci hodaju ili plešu. Ovaj efekat se obično pušta uz prvi ples ili ulazak mladenaca u salu, a uz kombinaciju naše dekorativne rasvjete i pirotehnike vaše momente čini magičnim.


Vatreni gejziri ( prskalice )

Vatreni gejziri ( prskalice ) izazivaju oduševljene svih prisutnih gostiju. Najćešće se koriste u kombinaciji sa podnom maglom za prvi ples, a aktiviramo ih najćešće na refrenu vaše omiljene muzičke numere. Pored ovoga mogu i da se aktiviraju na ulasku mladenaca u salu i to vidu špalira. Za ovaj efekat koristimo isključivo profesionalna pirotehnička sredstva koja su posebno napravljena za ovu namjenu, odnosno za korištenje u zatvorenim prostorima. Napominjemo da sa ovim pirotehničkim sredstvima smiju da rukuju samo stručno osposobljena lica.


Balonćići

Uvijek aktraktivni i interesantni svima, balonćići od sapunice su postali neizostavni dio svakog veselja. Za ovaj efekat koristimo profesionalne balon mašine velikih mogućnosti koje će svaki prostor napuniti oblakom balona. Dupli ventilatori bacaju balone i na 10 metara udaljenosti. Možemo da ih postavimo prilikom vašeg ulaska u salu, tokom prvog plesa, a najćešće se koriste prilikom mladenačke torte.


Dekorativna rasveta za vjenčanja

Nudimo profesionalno bojenje prostora, lightshow, bojenje mladenačkog stola, ispisivanje imena ili inicijala mladenaca. Posjedujemo profesionalne LED uređaje, LED barove, LED wash-eve, roto glave, craftove, sa inteligentnom kontrolom rasvjete, gdje možemo da obojimo prostor i do 1000 ljudi. Rasvjeta se postavlja prije početka događaja, a demontaža vrši po završetku.